Zgodbe za lahko noč za uporniške punce 2 (svetovna uspešnica)

19.99

Nadaljevanje fascinantne knjige, ki je dosegla sam vrh lestvice prodajnih uspešnic New York Timesa, deklicam po vsem svetu pa prinesla navdih, da sanjajo drzneje, si zastavljajo višje cilje in se še bolj zagrizeno borijo.

Zgodbe za lahko noč za uporniške punce 2 je popolnoma nova zbirka stotih zgodb za lahko noč, ki pripovedujejo o izjemnih ženskah – od Nefretete in Rosalind Franklin do Beyoncé in J. K. Rowling. V knjigi boste našli kraljice in aktivistke, baletke in odvetnice, piratke in računalniške znanstvenice, astronavtke in izumiteljice – same osupljive ženske, ki vzbujajo razburljiv občutek, da je mogoče prav vse. Oziroma kot je zapisala Melinda Gates: »Ta čudovita knjiga deklicam dokazuje, da lahko postanejo, kar koli želijo.«

Po izjemnem svetovnem uspehu, ki ga je doživela knjiga Zgodbe za lahko noč za uporniške punce po vsem svetu, sta se Francesca Cavallo in Elena Favilli, italijanski umetnici, ki živita v Los Angelesu, odločili izbrati novih 100 izjemnih žensk, ki so usodno zaznamovale zgodovino in še vedno sooblikujejo našo sedanjost.

Na voljo po naročilu

Založba: Učila International, d.o.o.

Vezava: trda

Avtor: Francesca Cavallo in Elena Favilli

Dimenzije: 183 x 248 x 22

Število strani: 212