O nas

Srebrno obdobje življenja.

Dinamično. Iskrivo. Vitalno.

Smo ekipa z znanji in izkušnjami, ki omogočajo strokoven izbor izdelkov, ki bogatijo in olajšajo vsakdan posameznikov v srebrnem obdobju življenja. Zaradi vseživljenjske plastičnosti možganov verjamemo, da tudi um, tako kot telo, potrebuje vadbo za ohranjanje vitalnosti. To razumevanje skušamo čim enostavneje predati tudi vam.

Spoznajte našo

strokovno usposobljeno ekipo:

Damjana Pangerčič, mag. posl. ved
Damjana Pangerčič, mag. posl. ved
direktorica
Na podlagi preteklih izkušenj iz gospodarstva in prostovoljnega delovanja povezanega s starejšimi, skuša strokovno znanje in prakso prilagoditi potrebam srebrnega obdobja življenja.
Samira Lah, mag. psih.
Samira Lah, mag. psih.
strokovna sodelavka
Znanja in izkušnje s področja demence si je pridobila z vodenjem delavnic preventive in iger za starejše, skozi študij psihologije ter osebno izkušnjo pri soočanju z demenco.

Imate vprašanje

Pišite nam.

Mnenja strokovnjakov o pomenu

aktivnega uma:

Veliko raziskav ugotavlja, da vsaka aktivnost, ki vključuje možgane, od zaznavnih in gibalnih, pa do umskih sposobnosti, ter družabne aktivnosti, možganom koristi – podaljšuje posameznikovo vključevanje v vse življenjske aktivnosti in vpliva na kvaliteto njegovega življenja.

Prof. dr. Vojko Kavčič Eden vodilnih strokovnjakov na svetu za raziskavo možganov in avtor knjige Umovadba za bistre možgane v poznih letih Gerontološki inštitut Univerze Wayne

Poskrbite za
svoj um

Ohranite visoko kakovost življenja. Razmišljajte, igrajte se in se družite.

Povezovanje in sodelovanje

sta ključ do uspeha

Skupaj s partnerji smo tu za lepši danes in jutri srebrnega obdobja življenja.